woensdag 29 september 2010

We gaan rennen...

Olaf en ik hebben ons opgegeven voor de MNO dijkloop. Die vindt plaats op zaterdag 16 oktober in Coronie. Na bijna drie weken stil te hebben gezeten omdat hij de longen uit zijn lijf hoestte, heeft Olaf vanmorgen vroeg maar weer eens de sportschoenen aangetrokken en Harry en Puk meegenomen voor een rondje over het park. Want de dijkrun mag dan misschien maar 5 km zijn, maar zwaar gaat het vast wel worden. Vooral omdat het om 4 uur 's middags is en dan is het hier dus echt snikheet. Maar we zullen wel zien. We hebben in ieder geval nog twee weken om te trainen.

Volgende week gaat Fien weer naar school, na een gigantische vakantie. Die begon hier officieel pas op 18 augustus, maar omdat wij al drie weken daarvoor naar Nederland op vakantie gingen, is ze wel al heel lang vrij. Gelukkig wil ze zelf erg graag weer. Nu maar hopen dat dat maandag ook nog zo is.

En dan moeten we natuurlijk binnenkort iets gaan bedenken voor de verjaardag van Jaap. Want nog drie weken en dan wordt onze knul alweer 1 jaar. Het gaat erom hangen of hij dan zal kunnen lopen. Ja, achter een karretje en aan de hand lukt dat wel redelijk, maar los.... Dan geeft hij toch de voorkeur aan kruipen, want dat gaat nu natuurlijk nog veel sneller.

Inmiddels zijn we ook aan het kijken wat we met kerst en oud en nieuw zullen gaan doen. Olaf is dan ieder geval twee weken vrij, dus die gaan we niet thuis doorbrengen. Het idee is om met Sandra, Ben en de kids naar een van de eilanden te gaan. Nu maar hopen dat alles lukt met vluchten en hotels en dat de prijzen nog een beetje redelijk zijn.Afgelopen zondag waren we trouwens even met zn viertjes in de Paramaribo Zoo. Fien kreeg haar eerste schaafijs, we gingen bij de tijgers en de slangen kijken en even met het treintje mee dat door de dierentuin rijdt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten