maandag 29 maart 2010

Wat is nou thuis?

Zo, morgen is het dan zover. Fien, Jaap en ik komen voor 2 weken naar "huis". Of althans naar Nederland. Want ons huidige huis staat toch echt in Suriname en voelt inmiddels ook best als thuis. En ons huis in Nederland is verhuurd, dus daar kan ik niet eens in. Dus ja, wat is nu precies thuis?
Maar afijn dat doet er ook niet toe. We komen er dus aan. We stappen hier morgen om 17.20 uur op de KL714 en hopen dan op woensdagmorgen 7.15 uur Nederlandse tijd te landen.
Fien gaat hopelijk ook gewoon aan boord. Hoewel het haar waarschijnlijk behoorlijk gaat tegenvallen dat de KLM blauw-wit is. Want ze roept al twee weken dat ze met het roze vliegtuig naar Nederland zal gaan. "Want Fien is een meisje. Jaap gaat met het blauwe vliegtuig mee..." Nou met wat overredingskracht dat de opa's en oma's haar op Schiphol zullen staan op te wachten, gaat ze vast wel mee... We hebben er in ieder geval veel zin in alhoewel ik begrijp dat de temperatuur inmiddels weer aan het dalen is..
Helaas laten we Olaf hier achter. Werk werk werk. Een schrale troost is dat Harry en Puk wel bij hem blijven. Die mogen samen de keet op Stolkertsijver gaan bewaken.

Voor deze keer voeg ik een fotootje van Jaap toe, zodat iedereen hem straks in Nederland toch nog zal herkennen. Onze knul groeit namelijk als kool en zit inmiddels al bijna.

2 opmerkingen: