zondag 16 mei 2010

Pffffffff

Het is zondagavond en we liggen volledig uitgeteld op de bank. De verklaring: Simone is vrijdag aangekomen :), en Jaap is een beetje ziekjes. Hij is snotverkouden en slaapt daardoor slecht. En wij dus ook.
En aangezien Sim van plan is na terugkomst in Nederland een of andere 10 km loop te gaan doen, moet ik er hier ook aan geloven. Zaterdagochtend vroeg bijna een half uur in een moordend tempo, terwijl het eigenlijk al te warm was over Palm Village gedraafd.
Daarna zijn we met z´n allen met het bootje naar Paramaribo overgestoken. Nu de kinderen hun gloednieuwe reddingsvesten aankunnen, voelen we ons helemaal safe op de Surinamerivier.

We hebben wat over de markt gestruind en voor Jaap crappa-olie oid gekocht. Dat schijnt een wondermiddel te zijn dat overal voor helpt en zo is ons aangeraden om dat op Jaaps eeuwig smetplekjes in zijn nekje te smeren. Doordat hij zoveel plooitjes heeft, nog altijd behoorlijk wat spuugt en hier natuurlijk veel zweet, blijft zijn nekje een probleem. Maar wie weet gaat deze olie nu dus uitkomst bieden.
´s Avonds de bloemetjes buiten gezet, want Sim moet natuurlijk wel weten wat het nachtleven van Paramaribo te bieden heeft. Gegeten bij Loghouse (was wel heel lang wachten, ik geloof dat we om 23uur pas ons hoofdgerecht kregen) en daarna de voetjes van de vloer bij Zsa Zsa Zsu. Al met al pas tegen vier uur in ons bedje en ja, toen was Jaap al weer voor zessen wakker en die ging niet meer slapen...
Nu dus op zondagavond half 9 (vandaag weer eens een dagje Overbridge) ligt Sim al in bed (maar die heeft ook nog een beetje jetlag) en Olaf ligt te pitten op de bank. Ik denk dat ik er ook maar eens aan toe ga geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten