vrijdag 7 mei 2010

Verjaardagspartijtje in de Paramaribo Zoo

Heel de week had Fien er al naar uitgekeken en vandaag was het dan eindelijk zover: een uitstapje naar de dierentuin. Dit alles ter ere van de verjaardag van Anamieka, een meisje van het schooltje dat vandaag 4 jaar werd. Alle 21 kindjes uit de klas mochten mee naar de Zoo van Paramaribo.
Met de bus, bestuurd door Anamieka´s vader gingen we met de kinderen, de juffen en wat moeders ´s morgens vroeg op pad.

Wagiyem, onze hulp in huis, had Fien al vooraf voorbereid dat er geen giraffen, olifanten en leeuwen in de Surinaamse Zoo zouden zijn. Maar Fien, die pas nog met opa en oom Michiel in Burgers´Zoo was geweest, vond het toch hartstikke leuk. Zo waren er wel tijgers, kaaimannen, struisvogels, een miereneter, papegaaien en natuurlijk heel veel apen. En niet te vergeten: een speeltuin, waar de kinderen zeker net zoveel tijd hebben doorgebracht als bij de dieren.
De ouders van Anamieka hadden het reisje tot in de puntjes verzorgd. Een hele rijstmaaltijd voor iedereen, drinken, ijsjes, taart en na afloop nog een zak snoep. Niets was te gek.

2 opmerkingen:

 1. Enig! lachen al die kleine dreumissen bij elkaar!
  Goed voor Fien dat ze het naar haar zin heeft in Suriname.
  Groeten en een kus van Maarten voor Fien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Marjo

  Nou dat is nog is een kinderfeestje. Ik had Linde van 6 die haar feestje gaf. 9 kids in totaal en met hun naar het strand geweest. Weet niet wie er meer moe was de kids of ik. Toch een heel gedoe. maar het is weer geweest. nu op naar de volgende van Tamara. Wil een slaapfeestje GRGRGR. Ik wens je komende week veel plezier toe met Sim en ben benieuwd naar de verhalen over daar.
  groetjes
  Marisca

  BeantwoordenVerwijderen