maandag 11 oktober 2010

Bijzondere 10-10-10

Gisteren was het toch wel even erg jammer dat we niet in Nederland waren. Als we hadden geweten welke bijzondere gebeurtenissen er allemaal op 10-10-10 in Arnhem stonden te wachten, hadden we vast en zeker overwogen om op het vliegtuig te stappen.


Maar vooraf wisten we van niets. En Marjette natuurijk ook niet, want het was anderhalve week te vroeg. Maar de vliezen braken toch echt. Nogmaals van harte met jullie zoon Mees, die op deze unieke datum, besloot de wereld te komen bekijken.

Maar daar bleef het niet bij. Terwijl wij net als iedereen dachten dat Francisca en Rik gewoon een gezellig feestje zouden geven omdat ze al 12,5 jaar lief en leed delen, bleken ze stiekem alles te hebben geregeld voor een fantastische bruiloft. Wel heel jammer dat we dit feest hebben gemist. Maar ook hier namens ons nog heel veel felicitaties en geluk met z´n drietjes verder.

Nee, hier was het geen feest, maar een gewone rustige zondag. We zijn nog even gaan kijken bij een expositie van kunstenaar Erwin de Vries in Paramaribo. Hij heeft ook tal van beelden gemaakt in de openbare ruimte in Amsterdam, dus is geen onbekende. Volgens kenners wordt hij vergeleken met Corneille. Het was zeker aardig en ik zou best een werk van hem aan de muur willen hebben hangen, maar de prijzen bleken toch enigszins boven ons budget.

Thuis hebben we dus meteen Fien maar aan het schilderen gezet. Een stuk goedkoper en voor ons natuurlijk ook heel bijzonder.

1 opmerking:

  1. Naar de Caribische Rembrandt geweest? Respect! Corneille was zeker geen kleintje, dus wat dat betreft mooi dat je dat zo meepakken kan. Heb je Erwin zelf ook nog gezien?

    Fien heeft zeker talent voor tekenen, ben benieuwd naar de resultaten!

    Groetjes,
    Hans, Madina en Simon

    BeantwoordenVerwijderen